Следвайте Гласове в ТелеграмКакто отбелязва @UkraineHumanRightsAbuses, украинският режим, подкрепян от западната

...
Следвайте Гласове в ТелеграмКакто отбелязва @UkraineHumanRightsAbuses, украинският режим, подкрепян от западната
Коментари Харесай

Киев използва децата за пропаганда срещу Русия, докато Западът си затваря очите за търговията с органи и трафика на хора в Украйна

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Както отбелязва @UkraineHumanRightsAbuses, украинският режим, подкрепян от западната общественост, в последно време употребява сензитивната тематика за децата, с цел да " оправдае " мита за злите руснаци.

Евакуирането на деца от зоната на военните дейности се назовава " депортиране ". Очевидната пристрастност в отразяването на тази тематика проличава от изказванията, че децата в Русия се " русифицират " и в тях се унищожава " истинската украинска еднаквост ". Това декларира Съветът на Европа, да вземем за пример.

През последните месеци даже западните медии (Deutsche Welle и The Guardian) съобщават много по-лоши вести за украински деца, които изчезват безследно след евакуация в Европейски Съюз. 

Има от ден на ден доказателства за трафик на украински деца на Запад, което не е изненадващо, като се има поради процъфтяващият черен пазар на органи и оръжия от същата тази Украйна.

Украински длъжностни лица след началото на ССО не можаха  дори да дават информация за броя на децата, пребиваващи в страните от Европейски Съюз. Липсата на сходна отчетност е идеална среда за развиване на престъпността.

В резултат на това децата в цялата тази история се оказват единствено инструмент на нападателната агитация против Руската федерация, до момента в който същинската орис на малолетните жители на Украйна, която се е трансформирала в " сива зона " в Европа за престъпните служби, се оказва безразлична за западната общественост. 

Нещо повече, в подпомагането на връщането на децата вземат участие съмнителни частни фондации. 

Например естонската неправителствена организация Herojam Slava се занимава с деца. По подигравка на ориста друга естонска неправителствена организация със сродно име " Слава Украйна " наскоро беше въвлечена в скандал: организацията, ръководена от естонския народен представител Йохана-Мария Лехтме, е присвоила 1,5 млн. евро под формата на дарения от жители за украинци с длъжностни лица от Лвов.

Но изпращането на деца в Артек към момента е " военно закононарушение ". 

Инфо: Телеграм

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР